Blogpost: Ik zoek weer een voorprogramma!

6 mei 201351c072895a84bce39b222f4684c486e5
Het leven als singer-songwriter is zo slecht nog niet. Samen met mijn live band rollen we door Nederland om de liedjes van Metanoia aan het ‘volk’ te laten horen. Ik ben elke keer verbaasd door de lieve fans die van heinde en verre komen om naar ons te luisteren in 013, de Unie en Gigant.

Ook de recensies die er over de plaat worden geschreven ontvang ik dankbaar. Men zegt vaak mooie dingen vooral bijvoorbeeld in dit verhaal op Musicfrom.nl. Ontroerend hoe iemand zich zo heeft verdiept in mijn muziek, die ik met zo veel aandacht hebt gemaakt.

Zoals jullie al konden lezen in mijn vorige blog, zocht ik een voorprogramma voor mijn show in 013. Ik vind het leuk om andere getalenteerde songwriters mee te nemen op mijn weg en iedereen kon liedjes inzenden en zo mee dingen om tijdens die show de avond te openen. Daarom heb ik besloten dat ik dit vaker ga doen.

Op donderdag 16 Mei speel ik met mijn band in Apollo in Emmen. Tickets en info voor de show vind je hier. Die avond zoeken we dus opnieuw een inspirerende openingsact. Woon je in omgeving van Emmen/Drenthe en vind je het leuk om die avond in mijn voorprogramma te spelen? Stuur dan een filmpje of opname van je mooiste nummer naar voorprogramma@danielversteegh.nl, samen met een bio’tje, je woonplaats en je site. Je kunt je tot en met 12 mei aanmelden. Op 13 mei maak ik de winnaar bekend via Facebook en Twitter.

Voor mijn voorprogramma in 013 kreeg ik overigens veel mooie inzendingen van getalenteerd collega’s. Graag licht ik er een paar uit die me op vielen: 

Marijn van der Meer:

Maarten van Praag:

Stef Classens:

De winnaar werd uiteindelijk Mr Wilson: 

Via Radio 2 wordt mijn plaat en voornamelijk mijn single Julie Please Come Home geweldig
ontvangen. Julie is vaak op de ether te horen en we speelden de afgelopen tijd onder andere bij het Trosmuziek cafe en een de Radio 2 Showcase in de prachtige Jopenkerk in Haarlem. Alle foto’s van de laatste show vind je hier.

29736_0_a497b1eb15f7341422e4412cd949d4cb

Dat was het, hopelijk tot snel bij een show!

XD