Blogpost: Songwriting Seminar

1 november 2013


Naast mijn carrière als singer-songwriter, organiseer ik ook het Songwriting Seminar! Een inspirerende seminar voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van songwriting. Inmiddels staat de 2e editie al weer voor de deur, daarvoor heb ik een mooie trailer geschoten samen met Niels Bourgonje van Season02.

Deze editie zal plaatsvinden op zaterdag 16 november, wederom in Marken. Niemand minder dan Eefje de Visser zal een unieke kijk in haar manier van liedjes schrijven geven. Daarnaast zijn er workshops van Martijn Crama van Music United, Henri Meijer van Song Analytics en mijzelf. Ten slotte gaan we met alle deelnemende songwriters een nieuw lied schrijven!

Ben jij er ook bij? Op de website lees je alles over de workshops en kan je je aanmelden.

Daarnaast ben ik ook een blog begonnen voor en door singer-songwriters. Daar plaats ik regelmatig diepgravende stukjes tekst die met liefde en vanuit bezinning het fenomeen songwriting beschouwen. Zo analyseer ik teksten en songs en geef ik tips over artiesten die mij inspireren. Laat me weten wat je ervan vindt, dat kan vanaf nu ook op de Songwriting Seminar Facebook pagina.