Blogpost: Story Nights – nieuwe huiskamershows!

15 mei 2013


Leuk nieuws! Ik word weer voor een paar shows troubadour waarmee ik langs huiskamer ga  onder de naam Story Nights!

Vlak voor de jaarwisseling ben ik ook langs de huiskamers van Nederland gereisd tijdens mijn Kaarslicht Concerten en dat is me toen heel goed bevallen. In totaal gaf ik 10 concerten in een bonte collectie huiskamers, waar altijd weer lieve mensen waren die in alle stilte luisterden naar mij liedjes.

Kaarslicht Concert

Sindsdien is er een hoop gebeurd, zo is mijn debuutalbum Metanoia uit en heb ik mijn liveset aangekleed met een bijzonder stel muzikanten. Het is heerlijk om met mijn nieuwe band te spelen en de brede arrangementen van de plaat tot leven te laten komen. Misschien heb je ons zelfs al gezien bijvoorbeeld in Tivoli, 013 of Sugarfactory?

Maar toch mis ik soms ook de intimiteit van de huiskamers, deze lenen zich namelijk zo goed om mooie verhaaltjes in te vertellen. 
In die intimiteit en stilte kan daar dan ook met volle aandacht naar worden geluisterd. Er staan veel verhaaltjes op mijn nieuwe album die ik graag in een pure en akoestische setting aan jullie wil spelen en vertellen. Daarom heb ik besloten om, als een echte troubadour, deze zomer weer mijn gitaar onder de arm te nemen en naar jullie toe te reizen.

Story Nights  minstrel

Tussen 8 t/m 20 juni en 6 t/m 11 juli ga ik in totaal 5 concerten geven, niet meer, niet minder! Wil je in jouw huiskamer, een avond lang met je beste vrienden naar muzikale verhaaltjes luisteren? Stuur dan snel een mailtje naar storynights@danielversteegh.nl voor alle informatie.

X Daniel

Update 07/06:
Alle 5 optredens zijn al geboekt!

  • 20 juni / ’t Zand
  • 6 juli / Hazerswoude-DorpCarel
  • 7 juli / Rheeze @ De Rheezerkamer
  • 9 juli / Vlissingen
  • 11 juli / Zoetermeer