Blogpost: Voorprogramma gezocht & Radio 2!

16 april 2013


Het is lente! Ik voel me bijna een beetje schuldig en vraag me af welke vloek ik met mijn track ‘Longest Winter‘ voor vloek over dit land heb uitgesproken… Gelukkig lijkt het einde nu echt nabij en maakt de natuur zich overal op om ons te verbluffen met een overdonderend bloeifestijn.

En met het begin van het lente, is het ook tijd voor wat nieuws: ik zoek een voorprogramma! 

Ben jij ook singer-songwriter, woonachtig in Brabant en wil je graag in mijn voorprogramma spelen? Dat kan! Voor de show in 013 op 25 april zoek ik nog een leuk voorprogramma om het publiek alvast op te warmen. Alles zal ik voor je regelen, het enige dat je hoeft te doen is een mooie show neer zetten.

Lijkt het je wat, of ken je iemand? Stuur me dan een filmpje of opname van je allermooiste liedje op voorprogramma@danielversteegh.nl, samen met een bio’tje, je woonplaats en je site.

Je kunt tot en met 21 April inzenden. Op 22 April maak ik via Facebook en Twitter bekend wie de uitverkorene is en mee gaat naar het schone Brabant.

Andere dingen die langzaam maar zeker tot bloei komen zijn mijn single Julie Please Come Home. Onder andere op Radio 2 wordt de muziek enorm goed ontvangen. Zo goed zelfs dat ze mij sinds kort benoemd hebben tot Radio 2 Talent!

Dat betekent de komende tijd dus veel airplay en aandacht voor mijn muziek. Zo was ik vorige week op bezoek bij een enorm enthousiaste Frits Spits. Hij had zich echt verdiept in mijn muziek en dat leidde tot een zeer openhartig interview. Vanavond speel ik weer te gast dan in het programma Van Holland.

En het laatste radio2gerelateerdenieuwsding dat ik met jullie wil delen is de spetterende showcase die ik geef op 24 April in Haarlem. Daarvoor kun je je nu hier gratis inschrijven. Ik speel die avond natuurlijk met mijn geweldige live band en ook ander kersverse Radio 2 talent Orlando is dan te bewonderen.

De toer overigens draait op volle toeren. Hier bijvoorbeeld twee mooie foto van Merijn Koster tijdens ons optreden in P79 in Den Bosch.

  Daniël Versteegh P79-001 klein85fPzaklwIkG0ns44xx_JN1ykLjS3FsJSLKASSVqqVQ

 

Kom vooral een keertje kijken tijdens de live show. Op 20 April spelen we nog in Rotterdam in de Unie (die show is zelfs graties!!).

Dankjewel dat je me blijft volgen en hopelijk tot snel!

Groetjes Daniel.